Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Delrue keukens & interieur

In 2005 is Delrue Group gestart met de keukenafdeling Wood Event (nu Delrue Keukens & Interieur). Enkele jaren later is dit een modern en goed uitgebouwd bedrijf dat met zijn ervaren personeel, een betrouwbare partner is voor zowel de particuliere- als de projectmarkt.

Interieurspecialisten en schrijnwerkers vormen een onberispelijk team in het uitvoeren van uw project!

Door de vlotte en nauwe samenwerking met Sanicomfort kunnen we u ook alle designsanitair van de grootste merken aanbieden tegen een betaalbare prijs.

"Klanttevredenheid start bij tevreden werknemers. Daarom vinden we het als team belangrijk om elkaars talenten ook buiten het werk te leren kennen! Een mixed teambuilding is een goede investering!

Johan Delrue

Teambuilding

Op vrijdag 10 september trokken we met het team van Delrue Keukens & SuperChic keukens op teambuilding naar FarmFun in Aalter.
 

"Om elkaar beter te leren kennen en om een sterker kuddegevoel te hebben, zorgden we voor een 'beestige teambuilding. De middagactiviteit ging door op een gezellige belevingsboerderij in Aalter waarbij de organisatie ons graag van ons melk bracht. Koe-le (om in de boerderijsfeer te blijven) en superplezante afwisselende activiteiten (vnl. originele denk- en doeopdrachten) in gezonde buitenlucht stonden hierbij centraal. Ambiance verzekerd!"